Шампионска лига продължава! Арсенал гостува на Порто в първи осминафинален

...
Шампионска лига продължава! Арсенал гостува на Порто в първи осминафинален
Коментари Харесай

Арсенал с труден тест при гостуването си на Порто

Шампионска лига продължава! Арсенал гостува на Порто в първи осминафинален конфликт. Срещата на " Ещадио до Драгао " започва в 22:00 часа, а на Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от нея.

" Артилеристите " са в чудесна форма, записвайки пет следващи победи, в това число и над един от съперниците за купата във Висшата лига - Ливърпул. Именно и по тази причина отбора на Микел Артета влиза като любимец, даже в този дуел. Преди мача Томас Партей и Фабио Виейра възобновиха тренировки с тима.

Лошите вести за испанския ментор на Арсенал обаче е, че  Габриел Жезус, Олександър Зинченко и Такехиро Томиясу към момента не упражняват. Те не престават да се възвръщат от травми.

В Порто също би трябвало да се оправят с кадрови проблеми. Зайду, Иван Маркано, Гонсало Рибейро и Мехди Тареми няма да са разполагаем за срещата с " арилеристите ". Иначе португалският отбор е трети в елита, на цели 7 точки зад водача Бенфика.

Любопитното е, че последно Порто и Арсенал се срещат точно на осминафинали в Шампионска лига, само че през 2010-а година. Тогава португалците печелят вкъщи с 2:1, а след това губят в Лондон с 0:5.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР