Шампионката от шестия сезон на Фермата“ Хепи Ванче, която отново

...
Шампионката от шестия сезон на Фермата“ Хепи Ванче, която отново
Коментари Харесай

Тежки травми във Фермата! Хепи Ванче напуска?

Шампионката от шестия сезон на „ Фермата “ Хепи Ванче, която още веднъж влезе в предаването, с цел да се бори за стоте бона, не прави никаква разлика сред другите селскостопански животни. Най-бъбривата участничка в предаването решително назова кравата, която трябваше да издои, „ тази овца “.

Въпреки че завоюва предаването преди две години, Ваня в никакъв случай не е имала близки срещи с четириногите на село. В нейния сезон фермерите не доиха, тъй като се бяха посветили на спасяването на каракачанската овца - порода, която се отглежда за вълната, а не за млякото. След като съотборниците й я избраха за аргатин и я пратиха в обора да издои крава за пръв път в живота си, тя изпадна в потрес. „ Страх ме е! Все едно съм застанала под слон! Животно долно! Ти го храниш, то те рита тая овца! “, простена Хепи Ванче в подножието на кравата, която нервно потропваше с копито.

След няколко часа борба с вимето, тя завърши с доенето. Оказа се обаче, че тази активност й е нанесла тежки контузии.

„ Никога повече няма да пия мляко. Не ща и да се занимавам със селскостопански действия и отглеждане на животни, доста е тегаво. По-лесно ми е на яхтичката “, съобщи Ваня, която години наред обикаля моретата и океаните като яхтена стюардеса.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР