Шампионите от Ирбис и първенецът от редовния сезон НСА излизат

...
Шампионите от Ирбис и първенецът от редовния сезон НСА излизат
Коментари Харесай

Решителният мач за титлата е днес

Шампионите от Ирбис и първенецът от постоянния сезон НСА излизат довечера във втория мач от финалната серия в държавното състезание по хокей на лед. Мачът ще се играе през днешния ден от 20:30 часа в Зимния замък на спорта в София и ще се излъчва директно по B1B Box. Ирбис победи в първия мач с 2:1.

„ Победата против НСА в първия мач се оказа приятна изненада, защото чаках, че нашият тим ще е изтощен от плейофите, само че момчетата ме опровергаха. Играхме добре, проведено и с мисъл, което ми хареса. Трябва да поздравя вратарят на НСА, който се показа чудесно и ни лиши по-изразителна победа, както и целият тим на НСА, които играха ужасно. Вторият мач ще е още по-труден и равносилен, нямам визия в каква посока ще поеме. Очаквам НСА да са по-активни и нападателни и да търсят головете през цялото време “, съобщи играещият треньор на Ирбис Станислав Мухачев.

„ Причините за загубата ни във вторник не са се трансформирали – не успяхме да си вкараме ситуациите, когато имахме числено предимство. Говорихме с момчетата по този въпрос, може би действахме прекомерно прибързано, искахме да блеснем като характерности във финала, а трябваше да играем като колектив. Надявам се, че няма да повторим тази неточност още веднъж. Освен това, в първата третина бяхме доста мощни, по-късно темпото ни спадна, само че не тъй като се уморихме, тъй че и това е значима тематика “, добави играещият треньор на НСА Светлин Стоев.

Вторият мач от финалната серия е довечера от 20:30 часа, Ирбис води с 1:0 победи, а мачът ще се излъчи директно по B1B Box.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР