Шампионите Мерцедес пуснаха специално видео, в което разказват колко важна

...
Шампионите Мерцедес пуснаха специално видео, в което разказват колко важна
Коментари Харесай

Мерцедес споделиха ключа към успеха: Сънят

Шампионите Мерцедес пуснаха особено видео, в което описват какъв брой значима част от триумфа на един Ф1 тим е сънят. В календара има 20 надпревари, пръснати по цялото земно кълбо, и отборът пътува съвсем непрекъснато.
" Миналата година сме прекарали 250 нощи в хотели и към 800 часа в полети. Когато пристигнем, започваме да работим в среда под голямо напрежение. За мен беше явно, че в случай че подобрим съня си, това ще се отрази позитивно на представянето ни на пистата ", споделя Тото Волф.

За задачата Мерцедес се свързват към Hintsa Performance - мрежа от медицински експерти по сън, които изясняват, че през последните десетилетия сънят е един от най-пренебрегваните детайли в работата. Често той бива обречен в името на представянето. Топ спортистите знаят, че не трябва да вършат това, тъй като неналичието се отразява зле на представянето им.

Затова и Мерцедес се обръщат към специалистите от Hintsa Performance, които им оказват помощ да намерят най-хубавия метод за отмора и възобновяване през напрегнатия сезон. Всеки в тима има самостоятелен режим на сън, който им оказва помощ да се оправят в другите часови зони и да преодоляват часовата разлика. Екипът има избрани часове, в които да си ляга, в които яде, внимава с излагането на светлина и използването на кофеин.

Повече информация за Формула 1 можете да прочетете на уеб страницата formula1.sportal.bg



Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР