Шампионите Ирбис излизат срещу първенците от редовния сезон НСА във

...
Шампионите Ирбис излизат срещу първенците от редовния сезон НСА във
Коментари Харесай

Време е за финалната битка: Ирбис срещу НСА

Шампионите Ирбис излизат против първенците от постоянния сезон НСА във финалната серия на националния шампионат по хокей на лед. Първият мач от срещата е довечера (вторник, 22 февруари) от 20:30 часа в Зимния замък на спорта в София.

На полуфиналите НСА отстраниха Славия с две победи, а Ирбис обърна хода на серията против ЦСКА и се класира за край с 2:1 победи.

„ Всички в тима ни са здрави, чакаме с неспокойствие началото на финалната серия. Ирбис несъмнено могат да ни изненадат, те са мощен противник, постоянно се борят до дъно, серията им с ЦСКА потвърди това. Сигурен съм, че ни чакат равностойни мачове “, съобщи преди мача Светлин Стоев, играещ треньор на НСА.

„ Ние разполагаме с бързи и по-млади хокеисти и това ще е нашето преимущество, желаеме да наложим по-бързо движение на игра в мача, не ние да се водим по тяхното движение, а те – по нашето. Гледахме мачовете на Ирбис против ЦСКА и няма да повторим техните неточности “, добави още той.

„ При нас няма съществено контузени Сигурен съм, че НСА ще излязат на леда с по-сериозна игрова мотивация, имаха опция да изгледат нашата полуфинална серия. Със сигурност са анализирали играта ни, имаха време да гледат какво вършим “, добави играещият треньор на Ирбис Станислав Мухачев.

„ Притеснявам се, че ние може да се окажем прочувствено изтощени за финала, мачовете с ЦСКА бяха доста тежки. В постоянния сезон изиграхме два доста разнообразни мача с НСА – в първия паднахме с доста, във втория водехме, само че загубихме най-после, само че в този момент всичко стартира изначало “, сподели още Мухачев.

Първият мач от финалната серия в българския шампионат по хокей на лед е довечера от 20:30 часа и ще се излъчва директно по B1B Box.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР