Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални

...
Шампиони под карантина. Това е съдбата днес на всички професионални
Коментари Харесай

Шампиони под карантина: С Гинка към олимпийската квота

" Шампиони под карантина " . Това е ориста през днешния ден на всички професионални спортисти. Изолирани вкъщи, някои от тях под карантина, а други, просто спазващи напътствията за обществено разграничаване в битката с ковид, те не се предават. Напротив. Техните зали, игрища, басейни и писти пустеят, само че домовете им се трансформират във все по-колоритни подготвителни площадки.

Днес ще проверим по какъв начин тренира у дома първата международна шампионка на България по бокс – Станимира Петрова.

След като беше под 14-дневна карантина поради присъединяване си на европейската олимпийска подготовка в Лондон, българската боксьорка стартира да привиква с изключителното състояние.

В британската столица тя не съумя да излезе на кръга и да се включи в борбата за олимпийска квота, откакто шампионатът беше прибързано преустановен поради пандемията.
Станимира Петрова: В един хотел бяхме с турците, нямаме боксьори със признаци Боксьорката даде особено изявление за bTV
Снимка: bTV
Стихия, която не може да бъде спряна: Станимира Петрова (ВИДЕО) Българската боксьорка се е устремила към още по-значими триумфи
Сега Станимира Петрова съблюдава напътствията и ѝ се постанова да тренира вкъщи. Освен обичайните извършения, които вероятно голяма част от боксьорите в международен мащаб извършват, когато не разполагат с боксова круша, първата ни международна шампионка в този спорт търси разнообразието.

И го намира, задействайки своя проект " Б “. Така на бял свят се появява Гинка – по думите на Станимира " доста прелестно момиче “. Боксьорката незабавно ни среща с новия си спаринг-партньор.
„ Шоуто на Николаос Цитиридис “: Водещият става спаринг сътрудник на Станимира Петрова Близка среща, само че от разстояние имаше и с диско кралете братя Аргирови
Снимка: bTV

Изглежда, че и това се оказва незадоволително за боксовата хала. Тя уплътнява тренировките си с... тоалетна хартия, сходно на други първенци под карантина. Рулата мъчно понасят ударите на златната медалистка от международното състезание през 2014 година , а за край Петрова ни припомня, че не е изгубила и уменията си от първия спорт, с който се е занимавала – таекуондо.

Снимка: bTV

Родната буря сред въжетата чака с неспокойствие момента, в който още веднъж ще се завърне на кръга в гонене на олимпийската квота, а до тогава приканва: " Бъдете положителни, вярвайте, че всичко скоро ще завърши и останете у дома! ".

bTV също приканва: останете си у дома!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР