Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа проговори за първи път

...
Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа проговори за първи път
Коментари Харесай

Как реагира Антъни Джошуа след контузията на Кобрата?

Шампионът в тежка категория Антъни Джошуа проговори за първи път след отсрочения мач с Кубрат Пулев на 28 октомври в Кардиф.

Сега английският боксьор ще излезе на кръга на уговорената дата, само че негов конкурент ще бъде третият в ранглистата на IBF Карлос Такам .

 
" Винаги съм казвал, че моят треньор ме приготвя не за избран противник , а с цел да стана по-добър боксьор. Единственото, което се трансформира, че вместо Пулев ще изписвам името на Такам в търсачките, както правех през последните три месеца. Знам, че Такам е добър боксьор , само че би трябвало да схвана мощните и слабите му страни. Също по този начин би трябвало да продължа работата си. Това е всичко, което ми е нужно за успеха ", разяснява Джошуа.
 Guliver/Getty Images

Вчера Кубрат Пулев съобщи, че решението да не се бие с Антъни Джошуа за международната купа не е било по никакъв начин елементарно и акцентира, че не всичко е пари. Кобрата пусна особено обръщение в формалния си профил във Фейсбук и приказва пред Спортно шоу Гонг.
 
 Guliver/Getty Images

" Наясно съм, че новината за моята травма и последвалата анулация на мача сред мен и Антъни Джошуа за международната купа ви е изненадала. Не ми бе елементарно да взема това решение! Знам, че на мое място съвсем всеки различен би избрал да се качи на кръга в Кардиф все пак и да прибере няколко милиона. Всеки различен, само че не и аз ", уточни Пулев в обществената мрежа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР