Шампионът в последните четири сезона в серия "макси" Константин Маршавелов

...
Шампионът в последните четири сезона в серия "макси" Константин Маршавелов
Коментари Харесай

Константин Маршавелов ще вземе участие на Писта Русе

Шампионът в последните четири сезона в серия "макси " Константин Маршавелов (Mitsubishi Lancer Evo X) ще вземе присъединяване в идния трети кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут и писта, който ще се организира в Русе през идния уикенд.

През предходната година крайдунавското съревнование не се състоя, а през тази година не влизаше в спортния календар.

За надпреварата са подадени 48 поръчки, като за серия “макси” те са 7. И в това съревнование тимът на пловдивския клуб КА-2 Рейсинг Тийм ще бъде показан от трима състезатели, с изключение на Константин Маршавелов, присъединяване ще вземат Камен Василев и Венцислав Станев.

В двата извършени кръга досега на Писта Бургас и Писта Енеос, Маршавелов записа в актива си едно второ място и едно отпадане.

"За надпреварата в Русе сме готови, както механически, по този начин и физически. До този миг нямахме доста шанс в шампионата ", разяснява Маршавелов.

"Разлятото масло на пистата в Бургас и дефектирала част на писта Енеос ни попречиха за по-добро показване. Надявам се от тук на сетне да нямаме проблеми “, добави шесткратният народен първенец.

Квалификациите за място се организираха в събота от 13:00 ч., а надпреварите в обособените серии са в неделя, като формалното разкриване на надпреварата ще стартира в 09:20 ч., а старта на първата серия е очакван за 10:00 ч.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР