Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс изпрати центъра

...
Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс изпрати центъра
Коментари Харесай

Голдън Стейт Уориърс изпрати центъра Джеймс Уайзман в тима на Детройт Пистънс

Шампионът в Националната баскетболна асоциация Голдън Стейт Уориърс изпрати центъра Джеймс Уайзман в отбора на Детройт Пистънс в последния ден от трансферния прозорец. Сделката се трансформира в четиристранна, като към нея в последния миг се включиха и тимвете на Атланта Хоукс и Портланд Трейл Блейзърс.

В подмяна на услугите на 213-сантиметровия Уайзман Голдън Стейт получава гарда Гари Пейтън II от Портланд, който до края на предишния сезон играеше тъкмо за " войните ".

Трейл Блейзърс ще бъдат обезщетени с пет избора във втория кръг на драфта от Атланта, както и с тежкото крило на Пистънс Кевин Нокс.

Хоукс пък ще вземат крилото Садик Бей, който до момента защитаваше цветовете на Детройт.

Любопитно е, че 21-годишният Уайзман и 23-годишният Бей бяха определени в драфта през 2020 година, като Уайзман бе взет под номер 2, а Бей под номер 18.

През сегашния сезон Джеймс Уайзман има 6,9 точки, 3,5 битки и 0.7 асистенции, до момента в който индикаторите на Бей са 14,8 точки, 4,7 битки и 1,8 асистенции.

Гари Пейтън II, който е наследник на легендата на Сиатъл СуперСоникс Гари Пейтън, има по 4,1 точки и 2,6 битки приблизително на мач.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР