Шампионът в Лига Европа Атлетико Мадрид преговаря за бранителя на

...
Шампионът в Лига Европа Атлетико Мадрид преговаря за бранителя на
Коментари Харесай

Атлетико договаря бранител на Селта

Шампионът в Лига Европа Атлетико Мадрид договаря за бранителя на Селта Джонатан Кастро - Джони. " Дюшекчиите " към този момент са отправили оферта, която управлението на клуба от Виго е отхвърлило.

Предложението е било надалеч от 18-те млн. евро, заложени като откупна уговорка в контракта на 24-годишния бранител. Контрактът на Джони Кастро обаче изтича идващото лято, а той няма предпочитание да го възобнови. Затова най-вероятно двете страни ще стигнат до съглашение.

Диего Симеоне доста харесва универсалността Джони Кастро, който се оправя еднообразно добре в центъра на отбраната и като бек. Въпреки че играес десния крайник, в Селта предпочитано е употребен на левия фланг на защитата. Атлетико има потребност от укрепване в тази зона, тъй като разполага единствено с Филише Луиш, а когато той се контузи, отляво се разчиташе на централния бранител Люка Ернандес.

Интерес към Джони Кастро демонстрират и клубове отвън Англия, само че Атлетико е желаната алтернатива за него. " Рохибланкос " са набелязали и други футболисти при положение, че договарянията със Селта пропаднат. Във Виго обаче са наясно, че е съвсем невероятно да задържат своя младеж и се чака да занижат условията си.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР