Шампионът в две категории на Bellator Патрисио Фрейре сподели клетката

...
Шампионът в две категории на Bellator Патрисио Фрейре сподели клетката
Коментари Харесай

Патрисио Фрейре нокаутира Карвальо и защити титлата

Шампионът в две категории на Bellator Патрисио Фрейре показа клетката с Педро Карвальо по-рано през днешния ден. Двамата оглавиха Bellator 252, което се организира в Кънектикът. Битката им беше за купата в категория перо и част от шампионата на организацията.

В началото на дуела Карвальо пресира Фрейре и го притисна към мрежата, след което му вкара ритник в тялото. Фрейре му отговори със същото и двамата размениха нова порция ритници. Последва нов ритник от Карвальо, само че Фрейре отвърна със мощен ляв в главата. Двамата влизоха в клинч, където размениха колене. След това Педро още веднъж опита да натиска, само че след мощен десен от Фрейре Карвальо се свлече на земята, а Патрисио му приложи гилотина.

Шампионът не съумя с гилотината и приложи нова хватка за предаване. Той обаче още веднъж нямаше триумф и борбата се пренасе на крайници. Последва нова преса от Карвальо, а Фрейре му вкара жесток ляв, който му отнесе главата. Ляв и мощен десен от бразилеца пратиха Карвальо в тежък нокаут.

Битката продължи единствено 2 минути и 10 секунди. С тази победа Фрейре отбрани пояса и се класира на полуфинал в шампионата. Той навлезе в серия от 6 следващи победи. Карвальо от своя страна загуби за първи път в Bellator и това постави завършек на серията му от 6 следващи победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР