Шампионът София Блус стана първият български клуб, спечелил традиционната седмична

...
Шампионът София Блус стана първият български клуб, спечелил традиционната седмична
Коментари Харесай

Емблемата на София Блус е №1 в онлайн анкета

Шампионът София Блус стана първият български клуб, спечелил обичайна седмична анкета за най-красиво бейзболно лого, проведена от профилираното списание за европейски бейзбол „ Юръпиън Бейзбол Магазин” (EBM). В конкуренция с тези на Техника Бърно (Чех), Радвилишкио (Лит) и Нетуно (Ит) емблемата на " блусарите " стана решителен победител в тридневния избор на страницата на EBM във Facebook.



Българският тим получи съвсем двойно повече поддръжка от втория в класирането и събра с 10 гласа повече от останалите три отбора, взети дружно. Крайните резултати регистрираха 37 коментара за Блус, 19 за Радвилишкио, 5 за Техника и 3 за Нетуно.



EBM организира анкетата " Лого на седмицата " от 2017 година, като това е едвам вторият случай, в който въобще на гласоподаване бе подложена емблема на български клуб. Първият път беше през предходната седмица, когато за логото на Койоти (Дупница) гласоподаваха единствено четирима консуматори и то остана на последно място в конкуренцията с тези на литовския Каунас (29), немския Хайденхайм Хайдекьопфе (7) и италианския Монтегранаро (5).

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР