Шампионът от US Open Даниил Медведев, който е най-високопоставеният тенисист

...
Шампионът от US Open Даниил Медведев, който е най-високопоставеният тенисист
Коментари Харесай

Медведев с атака към организаторите на АО: Какво трябва да направя, за да играя на централните кортове?

Шампионът от US Open Даниил Медведев, който е най-високопоставеният тенисист на Australian Open след депортацията на Новак Джокович, се оплака от кортовете, на които уредниците слагат неговите мачове. Последните два мача на руснака бяха на " Маргарет Корт Арена ", а не на централния " Род Лейвър ". Медведев не е удовлетворен и от новото предписание за триминутна отмора за " ободряване ".

" Какво би трябвало да направя, с цел да играя на централните кортове на шампионати от Големия шлем? Спечелих последния и съм най-високо подложен. Не мислите ли, че това е задоволително добра причина? На дребните кортове е доста по-трудно против противници с сходен сервис и непрестанни волета ", сподели руснакът, представен от dsport.

В последния си дуел против американеца Максим Креси, извоюван с 6:2, 7:6(4), 6:7(4), 7:5, Медведев влезе в спор със съдията Рено Лихтенщайн поради неотдавна обновеното предписание, ограничаващо тенисистите до три минути отмора отвън корта. Те могат да употребяват още две спомагателни, в случай че решат да сменят оборудването си.
 Медведев пречупи американец и е на четвъртфинал на Australian Open
Медведев пречупи американец и е на четвъртфинал на Australian Open

Taм ще срещне Оже-Алиасим

" Когато играеш непосредствено под слънцето на 35-градусова горещина, несъмнено е обикновено да искаш да се преоблечеш, защото облеклата ти са подгизнали. Искаш да си смениш късите панталони, бельото, чорапите и обувките. Трябват ти най-малко четири минути за това, а на всичкото от горната страна би трябвало и да имаш време за тоалетна. Не виждам никаква логичност в новото предписание и поради това го считам за неуместно ", сподели Медведев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР