Шампионът от първия турнир от Адриа Тур в Белград -

...
Шампионът от първия турнир от Адриа Тур в Белград -
Коментари Харесай

Доминик Тийм: Поведението ни на "Адриа Тур" беше грешка

Шампионът от първия шампионат от " Адриа Тур " в Белград - Доминик Тийм, дефинира като " неточност " своето държание и това на всички, участващи в благотворителната надпревата.

Световния №3 изясни в обществените мрежи, че спортистите са се доверили на сръбските управляващи и са подходили по-оптимистично, в сравнение с е трябвало.
View this post on Instagram
A post shared by Dominic Thiem (@domithiem) on Jun 25, 2020 at 12:58am PDT

" Бях шокиран, когато научих новините от " Адриа Тур ". Седмици наред играехме без аудитория и по тази причина се радвахме, че на трибуните ще има почитатели. Доверихме се на държавното управление на Сърбия във връзка с разпоредбите, свързани с ковид, само че бяхме прекомерно огромни оптимисти. Поведението ни беше неточност, поддадохме се на еуфорията. Изключително доста скърбя ", написа в " Инстаграм " финалистът от Australian Open.

" В последните 10 дни 5 пъти бях тестван и всякога резултатът беше негативен. Желая на всички инфектирани всичко най-хубаво и бързо излекуване ", добави 26-годишният австриец.
След случаите на COVID-19: В Хърватия пожелаха гибелта на Джокович В Сплит се появи ядосан графит по адрес на международния номер 1
Григор Димитров първи разгласи, че е дал позитивен тест за COVID-19. Впоследствие стана ясно, че Борна Чорич, Виктор Троицки и Новак Джокович също са инфектирани с вируса. Сред инфектираните са хора от техните щабове, както и половинките на сръбските тенисисти.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР