Шампионът от “Мастърс” 2018 Марк Алън е изправен пред угрозата

...
Шампионът от “Мастърс” 2018 Марк Алън е изправен пред угрозата
Коментари Харесай

Колко ще глобят Марк Алън за скандалното предаване на мача?

Шампионът от “Мастърс” 2018 Марк Алън е изправен пред угрозата да бъде санкциониран или осъден по различен метод от World Snooker, откакто по абсурден метод съобщи дуела си от втори кръг на Световната Гран при против Алистър Картър. Пистолета изоставаше с 1:3 в резултата и след пропусната жълта просто стисна ръката на слисания си противник, и то при оставащи цели 11 червени на масата.

В предишното Рони О’Съливан и Уенбо Лян са бивали глобявани за такива произволи, а в правилника също е упоменато, че всеки състезател би трябвало да се стреми да играе допустимо най-добре и да не се отхвърля от успеха, до момента в който има математически късмет за нея. В случая на Алън това явно не бе по този начин, откакто той изоставаше с 2-24 в петия фрейм и на сукното имаше още 115 точки.

“Изобщо не скърбя, рядко скърбя за каквото и да е. Нямаше смисъл публиката да ме гледа по какъв начин единствено пропущам и пропущам. Също по този начин изискванията за игра бяха отвратителни, трябваше да блъскам топките доста мощно, с цел да движа бялата. Кюболът беше доста тежък и това ме изнерви, тъй като като погледна на маса номер 2, там всичко беше наред”, изясни Алън.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР