Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) стана последният участник във финалната четворка

...
Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) стана последният участник във финалната четворка
Коментари Харесай

Николай Желязков: Показахме страхотен характер и съм много доволен от показаното

Шампионът Нефтохимик 2010 (Бургас) стана последният участник във финалната четворка в шампионата за Купата на България при мъжете. Бургазлии надиграха като посетители Локомотив (Пловдив) с 3:2, откакто изоставаха с 0:2, само че направиха цялостен поврат в последния 1/4-финал на шампионата. Старши треньорът на Нефтохимик Николай Желязков съобщи след триумфа, че тимът му е посочил страховит темперамент след всички компликации, които са ги преследвали.

" Искам да поздравя момчетата и на двата тима, направиха страховит мач. Жалко, че нямаше аудитория. Тази среща заслужаваше в цялостна степен да има почитатели и те да следят подобен волейбол. Смятам, че спечелихме с голямо предпочитание да стигнем до финалната четворка за Купата. Включването на Жани Желязков и Миро Градинаров, както и промяната на позициите даде своя резултат за мача. Браво и на самият Жани, тъй като на процедура той е на едвам четири тренировки ".

" При състояние, че поставяме толкоз старания от сраната на контузените играчи, което не се вижда от публиката, както и след толкоз дълъг интервал с компликации, мога да изкажа възторженостти за моите волейболисти. От тук нататък нашият тим ще върви единствено нагоре. Щом упражняваме всички дружно, сигурно равнището ни ще се покачва, както и качеството на играта ни. В този мач показахме страховит темперамент за обрата от 0:2 до победа с 3:2 и съм доста удовлетворен от показаното на терена ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР