Шампионът на UFC Конър Макгрегър коментира загубата си от Флойд

...
Шампионът на UFC Конър Макгрегър коментира загубата си от Флойд
Коментари Харесай

Макгрегър: Мейуедър на 3 пъти смени тактиката, това го направи шампион

Шампионът на UFC Конър Макгрегър разяснява загубата си от Флойд Мейуедър в Лас Вегас. Той счита, че се е стигнало до нея, откакто противникът му на 3 пъти е сменял тактиката си по време на дуела.

МЕЙУЕДЪР: КОНЪР Е ПО-ДОБЪР, ОТКОЛКОТО МИСЛЕХ, НО ИЗПЪЛНИХ ПЛАНА СИ

“Това беше радостно! Получих същинско наслаждение и този мач доста се отличава от борбите в MMA. Мейуедър сменяше тактиката си 3 пъти по време на дуела и това го направи първенец. Уверен съм, че няколко пъти го разтресох съществено, само че той е доста невъзмутим противник и не сподели това. Що се отнася до съдийските отсъждания, те бяха малко пристрастни, само че Мейуедър победи. Това си е по този начин и това беше прелестен дуел! В процеса на подготовка, аз бях изумен, какъв брой хора се изрекоха с пренебрежение към моите боксьорски умения, само че аз в никакъв случай не чух това от Флойд”, съобщи Конър Макгрегър на формалната конференция след мача, където се появи с чаша ирландско уиски...
 Конър Макгрегър устоя 10 рунда против Флойд Мейуедър
“Какво ме чака в бъдеще? Ще се върна към моите привични тренировк, джу-джицу, битка, след това ще дефинира и идващите ми планове”, съобщи ирландецът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР