Шампионът на Русия по волейбол Локомотив (Новосибирск), воден от треньора

...
Шампионът на Русия по волейбол Локомотив (Новосибирск), воден от треньора
Коментари Харесай

Пламен Константинов започна с победа във Финалната шестица в Москва


Шампионът на Русия по волейбол Локомотив (Новосибирск), воден от треньора Пламен Константинов, записаха сложен първи триумф във Финалната шестица на съветската Суперлига, дуелите от която се играят в Москва.

" Железничарите " направиха популярен поврат против Зенит (Казан) на Владимир Алекно и завоюваха с 3:2 (19:25, 23:25, 25:22, 29:27, 15:13) на старта на конкуренцията в група „ Б “. 

 Най-резултатен бе Дражен Лубурич с 33 точки (6 аса, 1 блокада). Марко Ивович добави 13 точки, Илияс Куркаев завърши с 11 точки (1 ас, 3 блокади). За противника Максим Михайлов бе с максимален актив - 27 точки (2 аса).

„ В първия гейм го нямаше подаване ти, във втория изпуснахме преимуществото си, – призна Константинов след срещата. – Сами си усложнихме задачата. След това ни потръгна сервиса и психически се вдигнахме, без значение на супериграчите на Казан. Зенит е един от любимците в шампионата, само че нашите последователи ни помогнаха да се върнем в мача и да го спечелим. Но не трябва да летим в облаците след успеха, към момента нищо не е решено “.

Следващата среща от група „ Б “ е на 7 април, като Локомотив ще играе против Кузбас (Кемерово). 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР