Шампионът на Италия за 2018 година Сър Сейфти Конад (Перуджа)

...
Шампионът на Италия за 2018 година Сър Сейфти Конад (Перуджа)
Коментари Харесай

Кой ще спори за титлата на Италия с Лубе? Перуджа и Модена излизат в битка №5 по пътя към финала

Шампионът на Италия за 2018 година Сър Сейфти Конад (Перуджа) приема носителя на Суперкупата Азимут Лео Шус (Модена) в полуфинал №5 от грандиозната решаваща борба, която ще се играе от 19,00 часа в “Пала Бартон”.

Резултатът в серията е 2-2 победи, а Вилфредо Леон и акция от Перуджа ще създадат всичко допустимо да победят пред лична аудитория и да се класират за финалната среща.

Иван Зайцев и останалите момчета от Модена, които са водени от именития Хулио Веласко, също ще дадат всичко от себе си, с цел да стигнат до първи край, след ерата “Ървън Нгапет”.

Победителят довечера ще спори за купата с Кучине Лубе (Чивитанова) на Цветан Соколов, който се класира към този момент за финала, откакто в профил международния клубен първенец Итас Трентино (Тренто) с 3-1 победи.

Наставникът на Перуджа Лоренцо Бернарди, който е спиечелил всичко с екипа на “Скуандра адзура” под управлението на Хулио Веласко, ще разчита на най-хубавите си играчи и в този полуфинал, а с изключение на на Вилфредо Леон, той разчита извънредно доста на Лучане Де Чеко, Александър Атанасийевич и Филипо Ланца.

“Старата лисица” Хулио Веласко евентуално отново ще даде късмет на Кевин Тили, който имаше главен принос за успеха на Модена в полуфинал №4. Иван Зайцев ще води още веднъж офанзивата на Модена, а “летящият” поляк Бартош Беднож, още веднъж ще има основна роля. Амариканците Мика Кристенсън и Максуъл Холт катто постоянно са подготвени за борба за всяка точка.

“Ще би трябвало да страдаме, само че задачата е единствено една, да се класираме за финала и нашата аудитория сигурно ще ни помогне”, съобщи либерото на Перуджа Масимо Колачи.

“Готови сме да играем за всяка топка, както направихме и в четвъртата среща. Искаме финала, желаеме го на всяка цена”, съобщи посрещачът на Модена Кевин Тили.

Полуфинал №5 Перуджа - Модена стартира в 19,00 часа и ще бъде излъченав ефира на РИНГ.

ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ

Полуфинал №5 в Суперлигата на Италия:


СЪР СЕЙФТИ КОНАД (ПЕРУДЖА) - АЗИМУТ ЛЕО ШУС (МОДЕНА)

ПЕРУДЖА: Лучано Де Чеко, Александър Атанасийевич, Вилфредо Леон, Филипо Ланца, Марко Подрасчанин, Фабио Ричи- Масимо Колачи-либеро

Старши треньор: ЛОРЕНЦО БЕРНАРДИ

МОДЕНА:
Мика Кристенсън, Иван Зайцев, Бартош Беднож, Кевин Тили, Максуъл Холт, Даниеле Мацоне - Салваторе Росини-либеро

Старши треньор: ХУЛИО ВЕЛАСКО.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР