Шампионът на Италия Наполи стигна до победа с 2:1 при

...
Шампионът на Италия Наполи стигна до победа с 2:1 при
Коментари Харесай

Наполи постигна късна победа над Салернитана

Шампионът на Италия Наполи стигна до победа с 2:1 при семейството си на последния в класирането Салернитана в среща от 20-ия кръг на италианската Серия " А ".

Дербито на региона Кампаня бе решено в интерес на домакините в шестата минута на добавеното време на второто полувреме, когато бранителят Амир Рахмани се възползва от безредие в наказателното поле на гостите и преодоля Гийермо Очоа за крайното 2:1.

На стадион " Диего Марадона " гостите от Салерно поведоха в  29-ата минута посредством полузащитника Антонио Кандрева. 

В добавеното време на първото полувреме обаче някогашният съотборник на Кандрева в Интер Матео Политано изравни от дузпа, с което даде очаквания на отбора си, че ще избегне пети следващ мач без победа във всички шампионати.

През втората част Наполи натисна съществено, само че Очоа и бранителите пред него успяваха да се оправят. В 90-ата минута мексиканският пазач избави удар на Хвича Кварацхелия от непосредствена непосредственост и изглеждаше, че е запазил точката за отбора си. 

Секунди преди приключването на шестминутното продължение обаче Диего Деме смъкна с глава топката при едно безредие в наказателното поле и оставеният непокрит Рахмани бе прецизен, с цел да донесе успеха на първенците.

С успеха Наполи се изкачи на шесто място във краткотрайното класиране с 31 точки, до момента в който Салернитана е на последното 20-о с 12 точки. В другия мач, игран по това време, Дженоа и Торино приключиха 0:0 в Генуа. Двата отбора са надлежно 12-и и 10-и с 22 и 28 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР