Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни

...
Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни
Коментари Харесай

Джошуа: Щях да приключа с Пулев още в 4-ия рунд

Шампионът на IBF, IBO и WBA в тежка категория Антъни Джошуа предугади развоя на събитията в един възможен мач с Кубрат Пулев. Според британеца най-хубавият ни представител в бокса би издържал най-вече 4 рунда.
" Срещу Пулев бих могъл да бъда малко по-ефективен. Свалих Такам в 4-ия рунд, може би Пулев нямаше да премине през него ", разяснява Джошуа.
Както е известно Пулев се отхвърли от мача с Джошуа поради травма. За негов заместител бе избран Карлос Такам, който загуби в 10-ия рунд след техниски нокаут за британеца. Джошуа разкри, че 12-те дни за подготовка за борбата с Такам са му били извънредно незадоволителни. Ограниченото време за разузнаване на съперника му е попречило да обезпечи взривоопасния свършек, който всички чакаха от него.

" Такам е по-нисък, той знае по какъв начин да употребява дясната си ръка, това е, което направи смяната на противника забавна за мен. Той се занимава с момчета като мен всеки ден във фитнеса, а аз не срещам момчета като него всеки ден ", сподели още международният първенец.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР