Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) показа

...
Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) показа
Коментари Харесай

Николай Желязков пред Sportal.bg: Трябва да играем по-смело, нямаме нищо за губене

Шампионът на България по волейбол при мъжете Хебър (Пазарджик) сподели класа в отбраната на купата си и преодоля без доста проблеми Левски с 3:0 гейма (23:25, 20:25, 21:25). 

Втората среща от серията е на следващия ден, още веднъж в София. 

Третият мач ще се играе в Пазарджик в неделя, а спечелилият ще бъде избран след три победи в 5 мача.
 Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал Хебър сподели шампионска класа и отнесе Левски в София в първия полуфинал
По-рано през днешния ден ЦСКА (София) взе задатък от две победи над Нефтохимик след 3:1 гейма във втората среща.

Домакините от Левски имаха две победи над Хебър в постоянния сезон и в този момент се пробваха да се опълчват оптимално. И го направиха, защото в нито един от геймовете не се предадоха или пък позволиха огромен пасив.

Напрежение и неточности, това бе главното, което сподели след мача треньорът на Левски Николай Желязков след загубата от Хебър.

" Не чаках толкоз доста неточности. Ние нямахме какво да губим, само че не чаках толкоз доста неточности. Напрежение и неточности. Това е определението за този мач от наша страна. За мен беше ненапълно понятно да има малко напрежение от наша страна, само че не чаках чак толкоз, тъй като ние няма какво да губим против тим като Хебър. Не считам, че те ни изненадаха с нещо. Това, което ме кара да се усещам некомфортно, е, че не изпълнихме дилемите, които си бяхме сложили. Надявам се на следващия ден да излезнем по различен метод и да покажем по-добър волейбол, тъй като можем. Ако мислим повече върху нашата игра, ще е по-добре. Фокусът на възобновяване за на следващия ден е върху менталната част. В тези мачове би трябвало да се излиза и да се играе точка за точка, гейм за гейм. Страхът не е решение ", съобщи Николай Желязков пред Sportal.bg .

Снимки: NVL/Startphoto.bg

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР