Шампионът на Англия Ливърпул води с 1:0 срещу Челси играят

...
Шампионът на Англия Ливърпул води с 1:0 срещу Челси играят
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Ливърпул - Челси, феноменален гол на Кейта

Шампионът на Англия Ливърпул води с 1:0 против Челси играят в мач от предпоследния кръг на Висшата лига на Англия. Резултатът бе открит с свръхестествен гол на Наби Кейта в 23-ата минута.

Челси влезе по-уверено в мача и разумно първата опция за гол се откри пред Мейсън Маунт още в 7-ата минута. Добро взаимоотношение на десния фланг сред Вилиан и Рийс Джеймс приключи с чудесно центриране на последния в наказателното поле. Там Маунт налетя на топката, само че ударът му с глава мина над вратата. Рийс Джеймс опита да изненада Алисон в 16-ата минута с шут от отдалеченост, само че и неговият мерник изневери.

Срещата е чакана от 30 години в извършвам кражба край река Мърси, откакто „ червените” ще вдигнат своята 19-а купа на Англия минути след последния съдийски сигнал на едно от дербитата на Острова. Челси, от своя страна, обаче желае „ да скапе партито” на тима, воден от Юрген Клоп, с цел да обезпечи класирането си в Топ 4.

Срещата стартира в 22,15 на "Анфийлд " и може да я гледате онлайн по DIEMA SPORT 2, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът Gong.bg следи за вас всичко най-интересно от мача.

Юрген Клоп прави една смяна от загубата с Арсенал, откакто Наби Кейта започва на мястото на Алекс Окслейд-Чембърлейн.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР