Шампионът Лудогорец се връща в родното първенство след победата над

...
Шампионът Лудогорец се връща в родното първенство след победата над
Коментари Харесай

Лудогорец приема Славия с мисъл за евроучастието си

Шампионът Лудогорец се връща в родното състезание след успеха над Андерлехт. „ Зелените “ одобряват Славия от 17:45 часа на „ Хювефарма Арена “. С този дуел завършва и неделният ден в efbet Лига.

Двубоят ще може да гледате директно по DIEMA SPORT, а на Gong.bg ще проследим най-интересното.

На процедура разграският отбор ще търси наложителен триумф над четвъртия в класирането Славия. Конкурентът на „ орлите “ за купата ЦСКА се откъсна на 4 точки и притиска оптимално първенеца.

През миналата седмица още веднъж се заприказва за интерес към звездата на отбора Бърнард Текпетей, само че за момента няма безусловно нищо по-конкретно към негова хипотетична продажба. В Лудогорец няма други отсъстващи с изключение на продължително контузените Рик Джонатан и Диниш Алмейда.

Не такава е обстановката в Славия. „ Белите “ ще би трябвало да се оправят без Емил Стоев и Галин Иванов, които са осъдени. През седмицата столичани се разделиха и с Георги Вълчев, който подписа с новака Хебър Пазарджик.

Още преди седмица Златомир Загорчич съобщи, че желае тимът му да играе на високи обороти в Разград. Славия в действителност ще е и в търсене на своята първа победа на стадион „ Хювефарма Арена “.

На " Овча Купел " през ноември Лудогорец едвам измъкна трите точки с късен гол на Кирил Десподов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР