Шампионът Хебър стана първият известен финалист през настоящия сезон в

...
Шампионът Хебър стана първият известен финалист през настоящия сезон в
Коментари Харесай

Либерото на шампионите: Нека по-добрият от ЦСКА и Нефтохимик победи, ние се готвим за финала

Шампионът Хебър стана първият прочут финалист през сегашния сезон в efbet Супер Волей. Волейболистите на Пазарджик ще играят за купата откакто надиграха като домакини Левски София с 3:0 гейма, в третия мач сред двата отбора от полуфиналните плейофи. В разногласието за купата „ тигрите “ ще срещнат спечелилият от другата полуфинална двойка, която опълчва Нефтохимик  и ЦСКА. Двата отбора ще иглаят пети съдбоносен мач между тях.

Либерото на първенците Теди Салпалов разяснява за BGvolleyball.com възможния противник на финала.

" Аз персонално нямам желание против кого ще се надигнем в разногласието за купата. ЦСКА или Нефтохимик? Който е по-добър, който покаже по-голяма издръжливост, той да победи. "
 Хебър на четвърти следващ край след трети триумф над Левски Хебър на четвърти следващ край след трети триумф над Левски
" Съставът на ЦСКА направи неповторим сезон. Също по този начин и плейоф с доста тежък цикъл с пътувания.  За мен бе ненадейно, че взеха първите два мача в Бургас. Но това важи и за Нефтохимик. Неочаквано бе бургазлии да завоюват два пъти в София. "

" Тази оспорваност в плейофната фаза - това е хубаво нещо. Най-вече печелят почитателите. И българския шампионат също. Нека по-добрият отбор да победи, а  ние ще се готвим  за финалната серия. “

Снимки: Startphoto
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР