Шампионът Байерн (Мюнхен) е с най-много титли в Бундеслигата, но

...
Шампионът Байерн (Мюнхен) е с най-много титли в Бундеслигата, но
Коментари Харесай

Невиждана кадрова криза застигна Байерн

Шампионът Байерн (Мюнхен) е с най-вече трофеи в Бундеслигата, само че към днешна дата последователите стартират да се усещат леко обезпокоени за новия сезон. Справка демонстрира, че все още клубът е със единствено 17 полеви футболисти - минимум от всички тимове, които ще вземат участие в новия сезон в немския хайлайф. Байерн има и четирима вратари, с което общият брой на състезатели става 21.

В същото време считаният за главен съперник Борусия (Дортмунд) е отборът с най-вече футболисти - 36.

Наскоро треньорът Нико Ковач изрази своето противоречие със забавянето на привличането на нови играчи. “Няма да стигнем надалеч единствено със толкоз. Нуждаем се от най-малко 19 полеви футболисти”, съобщи хърватинът пред “Кикер”.

На мюнхенци им следва борба на три фронта - състезание, Купа на Германия и Шампионска лига, както и мач за Суперкупата на страната на 3 август.

Преди няколко месеца президентът Ули Хьонес загатна, че следва да притегли много състезатели. “Само в случай че знаете с кои играчи сме подписали”, бяха неговите думи. За момента обаче баварците са оповестили единствено идването на Бенжамен Павар, Люка Ернандес и 19-годишния Ян-Фийте Арп.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР