Шампионът Барселона победи като домакин тима на Алавес с 3:0

...
Шампионът Барселона победи като домакин тима на Алавес с 3:0
Коментари Харесай

Шампионско начало за "Барса", Меси стартира с два гола

Шампионът " Барселона " победи като хазаин отбора на " Алавес " с 3:0 на старта на новия сезон в испанската Примера дивисион. Лионел Меси означи два гола, а третото попадение бе дело на Филипе Коутиньо.

Усман Дембеле партнираше на Лионел Меси и Луис Суарес в офанзивата на домакините, а Филипе Коутиньо се появи като запаса.

Футболистите на Ернесто Валверде предстоящо преобладаваха през целия мач и въпросът бе по кое време ще падне първият гол. Това не се случи през първата част, в която пропуски направиха Меси, Жорди Алба, Луис Суарес и Дембеле, не съумял да се разпише самичък против вратаря на гостите. В 38-ата Лео Меси нацели напречната греда след превъзходно изпълнен директен свободен удар.
Снимка: Reuters
На полувремето Коутиньо се появи в игра на мястото на Нелсон Семедо. В 64-ата минута Меси извърши директен свободен удар, пращайки топката под скочилите от стената футболисти право във вратата за 1:0. Две минути по-късно аржентинецът удари втора греда след техничен удар.

В 73-ата Луис Суарес пропусна самичък против вратаря Пачеко, само че 10 минути по-късно Филипе Коутиньо удвои задатъка на домакините с прекрасен удар. В последните секунди Меси получи топката от Суарес и с втория си гол в мача оформи крайния резултат.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР