Шалке 04 обяви официално, че младият халф Макс Майер ще

...
Шалке 04 обяви официално, че младият халф Макс Майер ще
Коментари Харесай

Свързван с Арсенал напуска като свободен агент

Шалке 04 разгласи публично, че младият халф Макс Майер ще напусне клуба като свободен сътрудник след края на сезона. 22-годишният състезател е отказал и последната оферта за възобновяване на контракта си. През сезона до момента Майер е взел присъединяване в 24 мача на “миньорите” в Бундеслигата. Името му се спряга за трансфер в Арсенал.

.@FootballIndexUK BUY TIP

Max Meyer will be leaving Schalke this summer and with no shortage of Premier League suitors, he is one to add to your portfolio -- https://t.co/uIomMKE0Hv pic.twitter.com/DLfC3lfq4Q
— WhoScored.com (@WhoScored) April 26, 2018
Междувременно клубът подписа контракт за партньорство с китайския първокласен клуб Хъбей Чайна Фортуна. Контрактът е за период от пет години и от него отборът от Гелзенкирхен, който ще праща треньори в помощ на академията на Хъбей, ще изкара над 10 милиона евро.

Този ход е единствено част от желанията на Шалке да затвърди марката си трайно на китайския пазар. Германците ще изкарат турне в азиатската страна през месец юли за трета поредна година, в което ще срещнат новия си сътрудник Хъбей и различен европейски клуб.

" Това е голямо, дълготрайно и стопански преференциално партньорство за нас ", оповестиха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР