Шакира оставя музиката да говори за чувствата ѝ повече от

...
Шакира оставя музиката да говори за чувствата ѝ повече от
Коментари Харесай

Шакира към Пике в новата си песен: Замени Ferrari за Twingo

Шакира оставя музиката да приказва за възприятията ѝ повече от самата нея. 45-годишната колумбийска певица неотдавна пусна песента " BZRP Music Session #53 " с аржентинския диджей Бизарап - и почитателите не могат да не се запитат дали тя не пее за някогашния си, 35-годишния някогашен футболист Жерар Пике.

Шакира и Пике, които са родители на 7-годишния Саша и 9-годишния Милан, се разделиха предходната година, а в този момент той се среща с 23-годишната Клара Чиа Марти, написа ETOnline.

" Остави ми свекърва като съседка, медии пред вратата и данъчни отговорности ", пее Шакира в текста, преведен на британски, като явно се обръща към делото си за данъчни измами в Испания.

Прокурорите в Испания желаят присъда от осем години и два месеца затвор, както и санкция от към 25 млн. $, в случай че Шакира бъде наказана, заяви Асошиейтед прес през юли 2022 година

Обвинителният акт против певицата, съдържащ шест точки, я упреква, че не е платила на испанското държавно управление налози в размер на към 15 млн. $ сред 2012 и 2014 година, съгласно изданието. Въпреки че Шакира е показала като публично местопребиваване през тези години Бахамите, прокурорите настояват, че тя е прекарала повече от половината от това време в Испания и е трябвало да заплаща налози в страната.

" Мислеше, че ще ме нараниш, само че ти ме направи по-силна. Жените към този момент не плачат, дамите издават фактури ", пее Шакира в новата си ария, преди видимо да адресира новата връзка на Пике.

" Без обиди, скъпи, искам ти всичко най-хубаво с хипотетичната ми заместничка. Дори не знам какво се е случило с теб. Толкова си чудноват, че даже не мога да те разпозная. Заменил си Ferrari за Twingo. Заменил си " Ролекс " за " Касио ".

По-късно в песента тя признава: " Аз те надраснах и по тази причина си с момиче, което е тъкмо като теб ".

В изявление за Elle предходната година Шакира назова раздялата си с Пике " необикновено сложна ". Тя показа пред списанието, че връзката им, която в миналото се е чувствала " свещена ", е била " превърната в нещо вулгарно и на ниска цена " от скандалните заглавия към раздялата им. Тя сподели, че това е бил " евентуално най-мрачният час в живота ѝ ".

" Независимо от това по какъв начин завършиха нещата или по какъв начин ние с Жерар се усещаме един към различен като някогашни сътрудници, той е татко на децата ми ", означи Шакира.

" Имаме работа да свършим за тези две невероятни момчета и имам вяра, че ще разберем кое е най-хубавото за тяхното бъдеще, за личните им фантазии в живота и кое е заслужено решение за всички участници. И се надявам и бих оценила, в случай че ни бъде предоставено пространство да създадем това уединено ".

На въпроса какво в последна сметка я е предиздвикало да се раздели с Пике, Шакира показва жертвите, които е направила в кариерата си поради фамилията им, написа Вести.бг.

" Поставих кариерата си на второ място и пристигнах в Испания, с цел да го поддържам, с цел да може той да играе футбол и да печели трофеи ", показа тя. " И това беше жертва от обич. Благодарение на това децата ми имаха опция да имат присъстваща майка, а аз имам тази невероятна връзка с тях, която е неразрушима и която ни поддържа. "

Последната ария може да е една от многото, които ще бъдат отдадени на раздялата на Шакира. " В моя случай мисля, че писането на музика е като ходенето на психолог, единствено че по-евтино. То просто ми оказва помощ да преправям страстите си и да ги одухотворявам ", споделя тя пред Elle.

" И ми оказва помощ да се изцелявам. Мисля, че това е най-хубавото лекарство, и дружно с любовта на фамилията и децата ми, която ме поддържа, музиката и писането на музика несъмнено е едно от тези средства - едно от дребното средства, които имам за оцеляване в рискови условия ", споделя още звездата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР