Сградата на британския парламент е заплашена от катастрофа като тази,

...
Сградата на британския парламент е заплашена от катастрофа като тази,
Коментари Харесай

Зловещо: Дейвид Ликей предупреди, че една от емблемите на Острова я грози смъртоносна опасност

Сградата на английския парламент е застрашена от злополука като тази, която сполетя „ Гренфел тауър “, в случай че незабавно не бъдат подхванати ремонтни действия. Това предизвести чиновник, отговарящ за постройката, прецизира БГНЕС.

На 14 юни пожар избухна в 24-етажната „ Гренфел тауър “, в която живееха съвсем 600 души, и се популяризира извънредно бързо изпод нагоре до самия покрив. Много от живеещите се оказаха в огнен капан. Жертви на пожара станаха 71 души .

Експерти считат, че мълниеносното разпространяване на огъня може да се дължи на облицовката на постройката, както и на луфтовете сред панелите и стените, които са основали резултата на комин за дима.

Дворецът Уестминстър, където са Камарата на общините и Камарата на лордовете, както и известната часовникова кула, е изложен на висок риск от сериозен пожар, съгласно Дейвид Ликей, отговарящ за поддържането на двореца.

Тъй като тази седмица той се отдръпва от поста, който заемаше седем години, Лийки прикани депутатите да поддържат бърз ремонт на разпрострялата се на огромна повърхност постройка, с цел да бъде предотвратена евентуалната злополука.

" Знам какви са рисковете тук ", сподели той пред сп. „ The House “.

" Знаейки в детайли, че експертната рекомендация е, че би трябвало да извършите това бързо и в този момент, а не постепенно с течение на времето и на етапи, знам, че е належащо, с цел да се предотврати тук да се случи повтаряне на това, което стана с „ Гренфел тауър “.

Лийки добави: " Ако не сме си научили урока от „ Гренфел “, тази постройка може да изгори, както стане 1834 година, когато имаше десетилетие закъснение и отсрочване на това по какъв начин и по кое време да се ремонтира постройката ".

Парламентарен отчет предходната година предложи депутатите да не заседават в двете камари в продължение на шест години, до момента в който рушащата се постройка не бъде реновирана Изчислените разноски за повсеместен ремонт - 4,3 милиарда паунда (4,86 милиарда евро) към този момент не биват одобрявани от депутатите съгласно Лийки.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР