``Сглобката в известен смисъл е поставена под въпрос. От предстоящите

...
``Сглобката в известен смисъл е поставена под въпрос. От предстоящите
Коментари Харесай

Димитър Вацов: Сглобката няма да се разпадне

``Сглобката в прочут смисъл е сложена под въпрос. От идните локални избори зависи до каква степен ще се препотвърди символното съответствие на партиите, които вземат участие в нея.``

Това съобщи в изявление за БНР проф. Димитър Вацов, учител по философия и социология.

``Ако Политическа партия се провалят в неделя, те символно ще бъдат много разтърсени и е допустимо Борисов да потърси друга формула на ръководство на страната``, добави още той.

" Сглобката наподобява нестабилна. На сегашните избори се премерва отначало тежестта на обособените нейни съставни елементи. Компонентът " Пеевски " се пробва да се държи като кил на кораба, да поддържа сглобката. Пеевски, доколкото съставлява Движение за права и свободи, а това се вижда отвред, е част, въпреки и останала под водата, на сглобката. Той има интерес сглобката да просъществува. На Движение за права и свободи им би трябвало време, с цел да могат да се покажат като евро-атлантическа партия``, разясни Вацов.

``Сглобката няма да се разпадне. Ако има разбърквания, те няма да настъпят незабавно след локалните избори``, посочи преподавателят.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР