Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно. Защото в

...
Сглобката с ГЕРБ скърца и това е чудесно. Защото в
Коментари Харесай

Венеция Ангова, ПП-ДБ: Сглобката ни с ГЕРБ скърца и това е чудесно

Сглобката с ГЕРБ скърца и това е отлично. Защото в предходните обединения Борисов държеше да има послушна коалиция и различно болшинство, с което да плаши първата коалиция. Сега го няма нито едното, нито другото. Това значи, че всичко посред ни се случва обществено и няма нищо прикрито.

Това съобщи в изявление за Nova News националният представител от обединението ПП-ДБ Венеция Ангелова.

По адрес на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски Ангова акцентира, че от ПП-ДБ не гледат на него като на сътрудник.

Господин Пеевски доста искаше да се залепи като гербова марка към нас, само че в последна сметка се отдръпна от конституционната комисия за сметка на специалисти, които да влязат в нея. Тук приказваме за съгласуваност на съответните промени, само че не и за партньорство, посочи Ангова.

По думите ѝ от " Продължаваме промяната " към този момент са на финалната права да показват своите оферти за смяна в Конституцията на страната.

По тематиката с Висшия правосъден съвет тя изясни, че сегашният състав на кадровиците е с изминал мандат и не е редно да избира нов основен прокурор. Венеция Ангова означи също по този начин, че и.д. основен прокурор Борислав Сарафов също е съмнителна фигура.

Процедурата беше прибързана, някак тайнствена и непрозрачна, само че и личността на Борислав Сарафов е съмнителна. Гешев е знак на порочната правосъдна промяна, на нейната липса, а Сарафов е другото лице на същата монета, разяснява тя.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР