Сгъваемите смартфони се радват на солиден интерес от потребителите вече

...
Сгъваемите смартфони се радват на солиден интерес от потребителите вече
Коментари Харесай

Сгъваемите смартфони се разгръщат към все повече хора

Сгъваемите смарт телефони се радват на стабилен интерес от потребителите към този момент няколко години. Постепенно повече хора вземат решение да се снабдят с подобен модел, въпреки и цените им да са много високи.

Въпреки това този вид устройства си извоюваха постоянна ниша на върха на пазара. Това са най-скъпите мобилни телефони, които могат да се намерят, без да са специфични позлатени версии да вземем за пример или с други скъпи камъни и добавки по тях. Те са скъпи единствено поради своите технологии, като към този момент не наподобява, че в обозримо бъдеще ще се „ придвижат “ и към по-достъпните ценови класове.

Въпреки това те би трябвало да продължат да извършват две задания. Първата е да развиват технологиите и те се оправят с това. Втората е да задържат интереса на потребителите, което е директно подвластно от сполучливото осъществяване на първата задача.



Снимка: Samsung

Макар и безценен, конкуренцията в сегмента е огромна. Всички огромни производители към този момент имат най-малко по един сгъваем модел. Някои от тях са минали няколко генерации на рационализиране.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР