Сезонните намаления по морето започват. В голяма част от хотелите

...
Сезонните намаления по морето започват. В голяма част от хотелите
Коментари Харесай

По Черноморието започват сезонните намаления

Сезонните понижения по морето стартират. В огромна част от хотелите цените паднаха още в края на август. Някои заведения за хранене също понижиха цените даже на половина.

Голяма част от хотелите в Слънчев бряг и Несебър ще работят съвсем до края на месец септември, а някои даже до октомври откакто Израел отвори своите граници. Намаленията за нощувки са от 20% до 50%, важат и за дребните еднофамилни хотелчета на юг от Бургас.

От сектора са безапелационни, че септември не е за по-бедните туристи, а за тези които търсят успокоение и нямат задължения с възпитаници. Туристи идват и поради старта на фестивал Аполония в Созопол, рибния фест в Царево и други забавни събития в края на сезона.

Повечето концесионери на плажове редуцираха броя на спасителите по пясъчните линии, само че подсигуряват морски гардове до края на септември. А може даже и през октомври, в случай че има туристи.

В Бургас, където хотелите и заведенията за хранене работят целогодишно, чакат възрастни двойки от чужбина. А през уикендите и визити от турски фамилии след отваряне на границата с южната ни съседка.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР