Сезонът на вирусите вече настъпи и все повече хора се

...
Сезонът на вирусите вече настъпи и все повече хора се
Коментари Харесай

Стара Руска Рецепта Лекува Болното Гърло Само За Ден! Ще Ви Пази През Зимата Като Нищо Друго!

Сезонът на вирусите към този момент настъпи и от ден на ден хора се редят на опашки пред кабинетите на фамилните лекари. Преди да ви изпишат антибиотици обаче, изключително на децата (отлично знаем какъв брой са вредни), пробвайте този потвърден лек за заболели сливици и гърло.

Той датира от доста години като е основан на остаряла обичайната съветска рецепта. Изпитан е от редица хора, а най-хубавото при него е, че лекува заболяването, освен признаците. Нищо не губите, в случай че го научите и изпробвате – с изключение на, че ще загубите заболяването и ще се излекувате единствено за ден.

Доказан лек за заболели сливици и гърло, който избавя от заболяването за ден

За да си извършите този лек за заболели сливици и гърло, са ви нужни една лъжица оцет – супена и една по-голяма глава алено цвекло. По-добре е да употребявате чист ябълков оцет, тъй като е 100 пъти по-полезен от винения, а също така не нервира стомаха.

Измийте добре цвеклото и след това го настържете на ренде, като преди този момент, несъмнено, го обелите. Поставете рендосаното към този момент цвекло в подобаващ съд и от горната страна го полейте с оцета. Оставете сместта да престои за не по-малко от два часа, само че не в ледник, с цел да може цвеклото да си пусне всички потребни субстанции.

После прецедете сока като добре изстискате цвеклото и изхвърлете остатъците от него (ако желаете, може да ги изядете на салата, потребни са). От тази примес пийте по половин чашка на всеки два часа като е чудесно и да вършиме си вършиме гаргара с нея.

Лично ще се уверите по какъв начин този мощен лек идва като еликсир за сливиците и гърлото ви и единствено до сутринта към този момент ще сте излекувани. Червеното цвекло е и отличен асистент за усилване на имунната система, тъй че в случай че го консумирате постоянно, няма да се постанова да вършиме посоченото лекуване – просто, тъй като ще сте здрави през цялата зима.

Източник: doctorbg.net
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР