Сезонът на рождените дни на зодия Телец продължава от 20

...
Сезонът на рождените дни на зодия Телец продължава от 20
Коментари Харесай

Пет причини да излизате с Телец и три причини да не го правите

Сезонът на рождените дни на зодия Телец продължава от 20 април до 22 май. Хората от тази зодия нормално са доста привлекателни, макар че не става въпрос за външен тип.

Те имат нещо, което притегля другите. Освен това те също се грижат за наличието си, тъй че не могат да се оплакват от неналичието на триумф. Ако желаете да отидете на среща с Телец, проверете какво да очаквате от тази среща.

5 аргументи да излизате с мъж зодия Телец

1. Телецът ще ви даде да разберете, че сте значими

Първите срещи нормално са инцидентни и не се одобряват доста съществено от доста хора. Но не и Телец. Той не излиза с никого. Ако реши да се срещне с вас, той мисли за вас като за евентуален сътрудник. Вие не сте един от многото хора.

Телците не вървят на срещи с разнообразни хора по едно и също време. Той несъмнено няма да ви съпоставя с никого, ще се концентрира единствено върху това да ви опознае. Така че не е нужно да се страхувате от конкуренцията. Можете да разчитате на неповторима атмосфера и особено отношение

2. Телецът е почтен мъж

Хората от този знак на зодиака са почтени, надеждни, откровени и следват етиката в живота си. Телецът няма да ви мами, да ви се смее, да ви употребява. Той ще се отнася с вас по този начин, както би желал да се отнасят към него. Не е нужно да се притеснявате, че ще ви се случи нещо неприятно. Той е добър, почтен и стабилен човек. Той е правилен и предан. Това е страховит претендент за сателит в живота.

3. Телецът е извънредно прелъстителен

Както към този момент споменахме, хората от тази зодия имат прочут магнетизъм. Те могат да привлекат със своята забележителна персона. Освен това те се грижат и за външния тип. Те обичат да наподобяват добре и това се вижда от пръв взор. Мъжът зодия Телец ще е добре облечен и напарфюмиран когато излезе на среща с вас. Той ще се усмихне очарователно, тъй че е мъчно да устои.

4. Телецът ще ви поглези

Той обича лукса и обича да се любува. Хубави облекла, добра храна, комфортна кола – всичко това е доста значимо за Телеца. Когато има среща с вас, той също ще ви поглези. За него е значимо другият да се усеща добре в неговата компания и нищо да не му липсва. Понякога може да бъде малко плашещо, само че сигурно доста прелестно.

5. Няма да чуете нищо неприятно от него

Хората от тази зодия се смятат за доста спокойни и сдържани. Освен това са извънредно тактични и нежни. Дори в случай че нещо се обърка, Телецът несъмнено няма да ви измами или да ви засрами. Той подхожда към човешките недостатъци с огромна доза схващане и приемливост. Тъй като никой различен не схваща, че всеки има своите дефекти и ние не сме съвършени. С него можете да бъдете себе си, без да се страхувате, че той ще се смее или подлага на критика. Дори и да има друго мнение или нещо да е недопустимо за него, той ще го каже учтиво.

3 аргументи да не излизате с мъж зодия Телец

Телецът е доста придирчив

Той дава доста от себе си и чака същото и от другия човек. Трябва да сте добре готови за среща с него. Трябва да се грижите за външния си тип, само че и да се представяте добре. Неловкото безмълвие или говорене на нелепости незабавно ще ви дисквалифицира. Телецът ще сметне, че сте незанимателен човек, за който не си коства да си губите времето. И той заслужава най-хубавото.

Телецът няма да отделя доста време на вас

Хората от тази зодия имат доста пристрастености и одобряват работата и другите си отговорности доста съществено. Не разчитайте, че ще прекарате през целия ден с Телец. Той ще има най-вече няколко часа за теб. Трябва да се преценявате с обстоятелството, че той има компактен график и доста неща за извършване. И вие не сте център на света и в никакъв случай няма да имате цялото време на този мъж.

Телецът е доста твърдоглав и земен

Ще си прекарате ужасно, само че стига да имате сходен метод или да се адаптирате бързо. По-скоро не очаквайте Телецът непринудено да опита нещо ново, в което не е уверен. О, не. Той избира това, което е потвърдено и несъмнено. Той не се занимава с опити или риск. Забравете за екзотична храна, непринудено пътешестване до различен град или нещо, което не е планувано и няма да получи утвърждението на Телец. Ако сте импровизиран човек и обичате измененията и тръпката, може просто да ви е скучно на тази дата.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР