Сезонът на летните почивки е към своя край и есента

...
Сезонът на летните почивки е към своя край и есента
Коментари Харесай

България сред най-предпочитаните слънчеви дестинации през есента

Сезонът на летните почивки е към своя край и есента се доближава бързо, само че това не значи, че туристите са принудени да се откажат от слънцето - месеците септември и октомври са идеалното време за организирането на отмора по слънчевите крайбрежия в Европа, и в частност - на Балканския полуостров, написа английският вестник The Miror.

Изданието показва ранглиста за дестинациите, които може да предложат най-изгодните и към момента слънчеви почивки за тези, които са пропуснали отпуската през август. Освен икономични обаче, този вид ваканции през септември и октомври дават опция за отбягване на огромните тълпи от летовници, което значи повече успокоение и по-качествено обслужване в известните курорти.

Популярният курорт на българското Черноморие Слънчев бряг е подложен на пето място в класацията на вестника, незабавно след водещи ваканционни дестинации като Коста Брава в Испания или Алгавре в Португалия. През летния сезон Слънчев бряг е претъпкан с туристи, които търсят развлечение. След началото на септември обаче атмосферата в българския курорт се успокоява, което дава опция на посетителите да се насладят на шопинга, античното културно завещание и плажовете в региона, без да се постанова да се блъскат в тълпи от хора.

Изданието отбелязва като плюс за почиващите ниските цени в курорта, където след края на сезона цените падат сензитивно. Непосредствената непосредственост на Несебър и Стария град, който е включен в Списъка със международното културно завещание на ЮНЕСКО, в допълнение накланя везните в интерес на избора на Слънчев бряг за късна морска отмора.

 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР