Сезонът на Близнаците е особено активен - социално и психически.

...
Сезонът на Близнаците е особено активен - социално и психически.
Коментари Харесай

Месецът на Близнаците – какво да очакваме?

Сезонът на Близнаците е изключително деен - обществено и душевен. Енергията и методът, по който можем да я използваме, с цел да извлечем най-голяма изгода, зависи напълно от нас, само че въпреки всичко би било от изгода да разполагаме с някои препоръки. Да се подготвим за едновременното осъществяване на разнообразни задания
Месецът на Близнаците се ръководи от Меркурий – планетата, която се свързва с информацията, технологията, връзката и социализацията.

Близнаците имат способността да правят голям брой задания едновременно и в това отношение са несравними с всеки различен знак в зодиака.

Не е изненадващо, в случай че установим, че можем да вършим повече неща по едно и също време, в сравнение с нормално. Може да се окаже, че ни е по-комфортно да работим с включен тв приемник или с музика, макар че нормално се нуждаем от безспорна тишина.

Все отново би трябвало да следим да не се преуморяваме.

Четете в новата ни графа ХОРОСКОПИ всевъзможни предсказания и пророчества Комуникативни сме
Под въздействието на Меркурий, това ще бъде месец, изпълнен с благоприятни условия за обществени връзки и продан на информация.

Да си поговорим с някой чужд, да си изберем ново занимание и ще бъдем сюрпризирани от това, което научаваме.
От друга страна, Близнаците имат дълбока и буйна обич към клюките, по тази причина е допустимо да установим мощно увлечение и в това отношение.

Ще задаваме въпроси
Любопитството на Близнаците ще бъде заразно този месец и най-вероятно ще го почувстваме. Близнаците желаят по две от всичко: две работни места, два домашни любимеца, две къщи, две занимания.

Те желаят да четат публикация, до момента в който гледат документален филм за нея, или да отидат на среща, до момента в който търсят информация за индивида, с който следва да се срещнат.

Всичко това може да се появи в живота на всички останали като мощно любознание, подтиквайки ги да задават журналистически въпроси за всеки и за всичко.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР