Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s

...
Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s
Коментари Харесай

Участници със скандални и неочаквани професии превземат Hell’s Kitchen

Сезон 6 на най-очакваното кулинарно риалити в българския ефир Hell’s Kitchen стартира довечера от 20:00 ч. по NOVA. Кулинарната легенда началник Виктор Ангелов ще посрещне 18 нови участници в Кухнята на Ада , които ще се изправят пред провокативни провокации, с цел да стигнат до първото място.

Спокойствието за амбициозните кандидати за премията от 100 000 лв. ще свърши прекомерно бързо . Още с първата кулинарна задача комфортът им ще бъде заложен на карта и бързо ще осъзнаят , че са попаднали в. Част от участниците ще би трябвало да спят в полеви условия и да разполагат с минимални улеснения.

 Hells Kitchen NOVA / Красена Ангелова

Сред най-цветните облици този сезон ще бъде настояща кметица. Тя ще влезе в Кухнята на Ада на висок ток и в бална рокля. А това ще отприщи доста занимателни обстановки по време на първото кулинарно тестване. Разгорещена полемика ще провокира и специалността на една от претендентките за утвърждението на началник Ангелов. 29-годишната участничка с упоритост да покори кулинарните върхове работи в развлекателната промишленост за възрастни от години.

Новият сезон на Hell’s Kitchen ще нагорещи пристрастеностите до краен лимит. Още в самото начало мощните характери в Кухнята на Ада ще се сблъскат и споровете посред им ще бъдат по-зрелищни от всеки път. Битката ще се трансферира и на кулинарното поле, къде част от най-опитните готвачи могат да станат жертва на самочувствието си.

 Hells Kitchen NOVA / Красена Ангелова

Не пропускайте грандиозния старт на Hell’s Kitchen 6 довечера тъкмо в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в и формалните профили на предаването във, и
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР