Сезон 2021 на Гласът на България започва в ефира на

...
Сезон 2021 на Гласът на България започва в ефира на
Коментари Харесай

Иван Тишев, новият водещ на "Гласът на България": Менторите са много колиритни личности

Сезон 2021 на " Гласът на България " стартира в ефира на bTV през есента, с цели три нови треньорски попълнения - поп сензацията DARA, един от най-емблематичните и разпознаваеми музикални актьори Любо Киров и звездата попфолка Галена. Те ще оформят новия наставнически състав, дружно с неповторимия Мастър Иван Лечев - троент притежател на треньорската корона в шоуто.

" Гласът на България " ще бъде и с нов водещ - надарен, млад, известен и харизматичен - музикантът и артист Иван Тишев, прочут на феновете на bTV с ролята си на Боби от тийн сериала " Рeвoлюция Z ".

Той е музикант и артист, само че до момента не е бил водещ. Какво се случи с кариерата му след триумфа с " Революция Z "? Вълнува ли се от идния старт на " Гласът на България "? Вижте какво показа Иван Тишев в предаването " Тази събота и неделя ".

" Много се вълнувам, за първи път влизам в телевизионно предаване като водещ ", сподели Иван Тишев.

" Нямам самообладание да видя какво ще се случи, да видя всички надарени музиканти. Това е едно от нещата, които най-вече ми харесва - че ще бъда заобиколен от музиканти и актьори ", добавя той.

" През последните 2-3 години доста натиснах музиката. Реално аз върша всичко, което е обвързвано с музиката - работя в студио, протоколирам актьори, продуцирам песни ", сподели Тишев.

" Няколко месеца ми лиши, с цел да напиша целия саундтрак на кино лентата " Завръщане " на режисьора Ники Илиев - той доста ми оказа помощ, елементарно се разбираме ", спомня си той.

" В момента работим и по втората част на " Завръщане ". Музиката ще е доста забавна, имаме нова идея ", добавя той.

" Всички доста ми харесват, доста колиритни персони са ", разяснява той менторите в

" Аз одобрявам актьори, които обичат да излизат от зоната си на комфорт, които опитват с музиката си ", сподели Тишев.

Вижте какво още показа Иван Тишев във видеото горе.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР