Севиля призова Ла Лига да предприеме действия, след като крилото

...
Севиля призова Ла Лига да предприеме действия, след като крилото
Коментари Харесай

Фен мушна пръст в задните части на нападател на Севиля, докато хвърля тъч

" Севиля " прикани Ла Лига да предприеме дейности, откакто крилото Лукас Окампос получи междинен пръст в задните елементи, до момента в който хвърля тъч от почитател в младежка възраст, се споделя в позиция на клуба от Андалусия.

Инцидентът се разигра в 32-ата минута на мача с " Райо Валекано " в Мадрид, приключил 2:1 за гостите, когато Окампос отиде да вземе топката край страничната линия. Аржентинският футболист незабавно осведоми съдията, че е опипван " несвоевременно ". Самата намира се забави с 2-3 минути, откакто аржентинският футболист реагира вербално на момчето, до момента в който от публиката не му останаха длъжни.

" Бихме желали да изразим нашето омерзение от случая. Лукас Окампос беше обект на непристойно и изцяло несвоевременно деяние от страна на почитател на домакините. Надяваме се, че ще бъдат взети подобаващите ограничения, които участват в дисциплинарните правила, с цел да не се случват такива неща още веднъж. Още повече, че това става до футболния терен. Вече изпратихме митинга си в Ла Лига ", се споделя в изказване на управлението на " Севиля ".

От " Райо Валекано " към този момент обявиха, че случаят е " в прорез с техните полезности като футболен клуб " и че работят по идентифицирането на фена.

Окампос съобщи, че желае Лигата " да се отнесе толкоз съществено към този случай, колкото към расизма ". " Запазих успокоение, тъй като имам две дъщери. И се надявам това да не им се случва да го виждат в бъдеще. Всички знаем какво ще стане, в случай че това се случи в женския футбол ", съобщи 29-годишният футболист.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР