Севиля. Атлетик Билбао и Барселона ще се изправят тази вечер

...
Севиля. Атлетик Билбао и Барселона ще се изправят тази вечер
Коментари Харесай

Атлетик Билбао и Барселона на финал за Купата на Краля в Севиля

Севиля. Атлетик Билбао и Барселона ще се изправят довечера един против различен на " Ла Картуха " в Севиля във финала за Купата на краля за сезон 2020/21. Това е втори късмет за Билбао да завоюват трофея в границите на този месец.

Само преди две седмици Атлетик срещна кръвния си зложелател Реал Сосиедад в решителния мач за купата от предишния сезон. Тогава обаче те си потеглиха с празни ръце, защото бяха надиграни с 0:1. Това беше голямо отчаяние за последователите на отбора, тъй че през днешния ден играчите ще създадат всичко допустимо да им се реваншират по най-хубавия метод, като вдигнат Купата.

В Барселона ще са не по-малко стимулирани, да реализират успеха в този мач. В този огромен клуб постоянно си слагат за цел да завоюват всички вероятни титли. Каталунците към този момент претърпяха едно огромно отчаяние през сезона, откакто отпаднаха безславно от Шампионската лига още на 1/8-финалана фаза на шампионата, където бяха отстранени от Пари Сен Жермен с общ резултат 2:5. В шампионата пък те водят люта борба за първото място дружно с Атлетико Мадрид и Реал Мадрид. За момента Барса е трети в класирането с две точки по-малко от " рохибланкос " и с един пункт закъснение по отношение на " Кралския клуб ". Така днешният мач може да се окаже единственият късмет за тима да завоюва трофей през сегашния сезон.

Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР