Северномакедонски халф от елита на Унгария е възможно да подсили

...
Северномакедонски халф от елита на Унгария е възможно да подсили
Коментари Харесай

Славия чака халф от Северна Македония

Северномакедонски халф от елита на Унгария е допустимо да укрепи Славия, съобщава " Тема Спорт ". Очаква се въпросният футболист да дебаркира на стадион " Александър Шаламанов " за старта на зимната подготовка. Той пък бе преместен с един ден - от петък (6 януари) за събота (7 януари). Първата подготовка за годината е планувана за 15:00 часа, а от 14:00 старши треньорът Златомир Загорчич ще даде конференция. Засега несъмнено на 100 % е единствено привличането на централния нападател Владимир Николов. Бившият юношески национал идва от австрийския Адмира Вакер и ще бъде показан публично преди заниманието на 7 януари (събота).

Най-вероятно полузащитникът ще е чартърен при белите. В момента управлението прецизира последните елементи.
 
За ново попълнение може да се смята и френския централен бранител Натан Гасама. Той към този момент изкара проби про белите, като бе утвърден от старши треньора Златомир Загорчич. Юношата на Нанат имаше известни проблеми с документите в последния си клуб Шоле, само че всичко към този момент е изчистено и той също е чакан за старта на 7 януари. Все отново Гасама може да се появи и на лагера в Турция, който ще е от 11 януари до 1 февруари. Водят се заключително диалози с Войводина Нови Сад и за сина на Небойша Йеленкович - Велико. С тези четирима играчи селекцията може да се смята за завършена на 80%.

По време на престоя в Турция Славия ще изиграе 5 контроли. На 15 януари противник е сръбския Младост Лучани, на 20 януари - казахстанския Кизилжар, на 25 януари е спаринга със словенския гранд Марибор, а след това в два следващи дни - 30 и 31 януари съперници ще са съветските елитни Факел Воронеж и Оренбург.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР