Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна на двудневно посещение в Китай.Това

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун пристигна на двудневно посещение в Китай.Това
Коментари Харесай

Ким Чен-ун пристигна на посещение в Китай – за трети път тази година

Севернокорейският водач Ким Чен-ун дойде на двудневно посещаване в Китай.

Това е третото му посещаване там от началото на годината. За предходните две обаче беше обявено едвам след техния край, отбелязва ТАСС.

Според наблюдаващи Ким ще запознае китайския президент Си Дзинпин с резултатите от своята среща с американския му сътрудник Доналд Тръмп, която се организира предходната седмица в Сингапур.
Срещата Тръмп-Ким: Приятелско здрависване, заявления и положителни послания (ОБЗОР) Двамата водачи се срещнаха в курорта Сентоса и демонстрираха взаимно доброжелателство и подготвеност за решение на проблемите
Дискусиите в Китай може да включат и тематиката за вероятно намаляване на глобите против Пхенян, в които взе участие и Пекин като непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Вашингтон упорства глобите да бъдат непокътнати в цялостния си размер до цялостното нуклеарно разоръжаване на Корейския полуостров.

Подробностите на тази процедура и обвързването ѝ със намаляване и повдигане на глобите обаче занапред ще се прецизират, показва ТАСС.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР