Севернокорейският лидер Ким Чен Ун посети завод за балистични ракети

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун посети завод за балистични ракети
Коментари Харесай

Ким Чен Ун заведе дъщеря си в завод за балистични ракети

Севернокорейският водач Ким Чен Ун посети цех за балистични ракети в Пхенян. Той беше съпроводен от щерка си Джу Е. Това е първата й публична поява на инспекцията на оръжейния цех.

Не е известно тъкмо по кое време е била визитата, фотосите в държавните медии на КНДР демонстрират Ким и щерка му да минават около минимум 26 разглобени балистични ракети Hwasong-12 в огромно хале. Това е най-големият брой севернокорейски балистични ракети, показвани в миналото на едно място в даден миг - повече, в сравнение с по време на военни паради.

Според NK News фотографията евентуално е направена в машиностроителния цех, ситуиран в западните околности на Пхенян. Друга фотография демонстрира Ким Чен Ун и щерка му да минават около минимум 12 тежкотоварни камиони за превозване на ракетите.

Това е третата обществена поява на Ким Чен Ун с щерка му. За първи път тя се появи с татко си при тестово изстрелване на най-голямата нуклеарна ракета в страната през ноември, а няколко дни по-късно придружаваше татко си при срещата му с военните чиновници, виновни за сполучливия тест. Появата на момиче по време на такива значими държавни събития породи клюки, че тя е вероятен правоприемник на татко си. Държавните медии на Северна Корея обаче не дават детайлности за евентуалната й бъдеща роля.

Те не посочват и името на дъщерята на водача, само че разследващата работа на Южна Корея допуска, че тя е Джу Ае, дъщерята на Ким Чен Ун, за която Денис Родман приказва за първи път след срещата му с водача на Северна Корея през 2013 година. Джу Ае е междинното от трите деца на Ким Чен Ун и брачната половинка му Лий Сол Чжу. Предполага се, че първото дете е родено през есента-зимата на 2010 година или зимата на 2011 година, второто - в края на декември 2012 година, а третото - през 2017 година.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР