Севернокорейският лидер Ким Чен Ун изпрати във вторник телеграма до

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун изпрати във вторник телеграма до
Коментари Харесай

Ким Чен Ун: Армията и народът на Руската федерация се впуснаха в свещена борба за мир и срещу произвола

Севернокорейският водач Ким Чен Ун изпрати във вторник депеша до съветския президент Владимир Путин по случай Деня на успеха, в която поздрави съветския водач и народа на Руската федерация. Текстът на телеграмата е оповестен от Корейската централна осведомителна организация.

„ Изпращам сърдечни поздравления на вас, приятелското държавно управление и народа на Русия от името на държавното управление и народа на КНДР във връзка историческия ден, когато съветският народ реализира блестяща победа във Великата отечествена война “, се споделя в приветствената депеша.

Севернокорейският водач акцентира, че съветският народ " прояви безподобен подвиг, мъжество и реализира велика победа в свещената велика война против фашизма, който заплаши ориста на човечеството ".

Ким Чен-ун изрази убеденост, че " успеха е традиция, присъща на Русия ", добавяйки, че " славата на успеха във войната ще свети дълго време в историята, макар приключването на времето и промяната на поколенията ".

Лидерът на КНДР също по този начин изрази убеденост, че " мощният и обективен съветски народ ще продължи да се стреми към победа по пътя към секване на всевъзможни провокации и закани от враждебни сили и гарантиране на суверенитета, достолепието и стабилността на страната ".

„ Използвам опцията още един път да изпратя топли войнствени поздрави на вас, армията и народа на Русия, които самоуверено се впуснахте в свещената битка за използване на интернационалното правораздаване, отбрана на международния мир, против насилието и произвола на империалисти “, заключи Ким Чен Ун.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР