Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира военни заводи, включително завод

...
Севернокорейският лидер Ким Чен Ун инспектира военни заводи, включително завод
Коментари Харесай

Ким Чен Ун нареди да се увеличи производството на ракети

Севернокорейският водач Ким Чен Ун инспектира военни фабрики, в това число цех за тактически ракети, на 11 и 12 август. Той е наредил да се усили производството на ракети, с цел да се обезпечи " смазваща военна мощност " и подготвеност за война, оповестява Ройтерс, като се базира на Централната телеграфна организация на страната.


Ким Чен Ун дефинира като значима " задачата си за фрапантно увеличение на потенциала за произвеждане на ракети, с цел да се посрещнат потребностите на разширените и укрепени съвременни военни елементи ".

" Нивото на качество на подготовката за война зависи от развиването на военната индустрия, а заводът носи огромна отговорност за ускорение на подготовката на нашата войска за война ", сподели той.

Севернокорейският водач се повози на нова многофункционална бойна бронирана машина и също по този начин похвали " напредъка в модернизирането на индустриалните линии за голямокалибрени многоцелеви ракетни установки ". Той съобщи, че е налице " изключителна нужда " от " експоненциално увеличение " на тяхното произвеждане.

" Нашата войска би трябвало изцяло да подсигурява превъзходна военна мощност и твърда подготвеност за водене на всякаква война когато и да е, тъй че врагът да не смее да употребява мощ и да бъде погубен, в случай че го направи ", съобщи водачът на Северна Корея.

Севернокорейското външно министерство упрекна Съединени американски щати и Южна Корея, че са довели напрежението до ръба на нуклеарна война. Миналата седмица севернокорейският водач съобщи, че Корейската национална войска ще усили образованието си " по нападателен метод ". Той също по този начин акцентира смисъла на " мощната войска " и прикани за " по-мощни ударни средства, които да изпълнят задачата за въздържане на войната ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР