Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира новопостроена подводница и наблегна на

...
Севернокорейският лидер Ким Чен-ун инспектира новопостроена подводница и наблегна на
Коментари Харесай

Ким Чен-ун инспектира нова подводница

Севернокорейският водач Ким Чен-ун инспектира новопостроена подводница и акцентира на тактическите й качества и на оръжейните й системи, съобщи Ройтерс, като цитира севернокорейската организация КЦТА.

``
реклама

Подводницата, на чийто градеж Ким е отделил " особено внимание ", ще бъде оперативна в Източно море, известно и като Японско море, се споделя в известието на КЦТА, представено от Ройтерс.

Севернокорейската организация не прецизира с какви оръжейни системи раполага подводницата, нито по кое време е осъществена инспекцията.

Според КЦТА Ким показал огромно удовлетворение от построяването на " нашата мощна подводница ". " В страна, заобиколена от море на изток и на запад, оперативните качества на подводниците са значим съставен елемент на националната защита ", декларирал той.

Северна Корея " би трябвало да продължи да развива нашите национални отбранителни качества, като поставя огромни старания за разработка на военноморски оръжия и техника, в това число подводници ", добавил той, представен от Ройтерс.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР