Севернокорейски хакери са откраднали голямо количество поверителни военни документи, включително

...
Севернокорейски хакери са откраднали голямо количество поверителни военни документи, включително
Коментари Харесай

Севернокорейски хакери откраднали планове за унищожаване на Ким Чен Ун

Севернокорейски хакери са откраднали огромно количество поверителни военни документи, в това число военновременни южнокорейско-американски оперативни проекти за заличаване на управлението на Северна Корея, съобщи през днешния ден южнокорейски народен представител, представен от Ройтерс.

Депутатът от ръководещата Демократична партия "Заедно " И Чхол Хи, който цитира информация от южнокорейски чиновници по защитата, сподели по радиото, че 235 гигабайта военни документи са били взети от Обединения център за данни по защитата през септември предходната година.

По думите му към 80% от откраднатата информация още не са открити, само че не се чака тя да навреди на южнокорейската войска, защото не включва строго секретни разследващи данни. Част от нея се отнася за това по какъв начин да бъде следено напредването на членове на севернокорейското управление, по какъв начин да бъдат изолирани техните скривалища и да бъдат атакувани от въздуха, преди да бъдат унищожени

Разследващ екип в министерството на защитата съобщи през май тази година, че хакерските дейности са били осъществени от Северна Корея, само че не разкри каква информация е взета.

Северна Корея отхвърля да е виновна за хакерските атаки и упреква Южна Корея, че си измисля изказвания за компютърни набези.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР