Северният и южният възел в астрологията са свързани с нашата

...
Северният и южният възел в астрологията са свързани с нашата
Коментари Харесай

Това астрологично събитие се случва само веднъж на всеки 18 месеца – и то е тук

Северният и южният възел в астрологията са свързани с нашата орис в този живот и нашите уроци от минали животи. И след 18 дълги месеца по оста Телец-Скорпион, те просто се реалокираха в Овен и Везни. Ето какво значи това съгласно астролозите, както и по какъв начин ще се отрази на вашия знак.

В астрологията Северният възел демонстрира ориста, която би трябвало да преследвате през живота си, до момента в който Южният възел разкрива дарбите, които носите в този живот.

Това астрологично събитие се случва единствено един път на всеки 18 месеца

Лунните северни и южни възли са тъкмо един против различен в диаграмата. Те в действителност не са планети, а по-скоро математически точки в диаграмата, които попадат в два противоположни зодиакални знака (т.е. в случай че вашият северен възел е в Козирог, вашият южен възел ще бъде в неговия противопоставен знак на Рак и т.н.).

Тези възли се трансформират на всеки 18 месеца, а за хората, родени в границите на този 18-месечен прозорец, те могат да почувстват родствено качество на поколението със фамилията си със северен и южен възел. Хората, родени във вашата група от лунни възли, са като вашето „ душевно племе “. Вие сте се въплътили с тях, с цел да научите същите уроци.

И до момента в който възлите несъмнено оказват въздействие върху вашата рождена карта, ние към момента усещаме енергийната смяна, когато възлите сменят позициите си през годините, защото всички ние тук на Земята сме допрени от фината смяна в целите посредством въздействието на възлите.

Това астрологично събитие се случва единствено един път на всеки 18 месеца

Какво би трябвало да знаете за оста Овен-Везни

Възлите постоянно са в противоположни знаци. Когато мислим за противоположната природа на знаците, има смисъл, че едната половина (северният възел) е това, върху което работите сега, а другата половина (южният възел) е това, което към този момент знаете. И в този случай опозицията Овен и Везни е обвързвана напълно с аз-а против взаимоотношенията.

През идващите 18 месеца ще преценяме дали взаимоотношенията ни поддържат личното ни персонално израстване или се фокусираме прекалено много върху опитите да създадем другите хора щастливи. Балансът сред „ моето “ и „ нашето “ доближава сериозна повратна точка, защото лунните възли се изместват в Овен (Северен възел) и Везни (Южен възел) до 11 януари 2025 година

Трябва да извършите инвентаризация на вътрешния си кръг и да прекъснете връзките с всевъзможни енергийни вампири. Но имайте поради, че същинската еволюция идва от притежаването на ролята, която сте играли във всяка едностранчива динамичност.

Това астрологично събитие се случва единствено един път на всеки 18 месеца

Най-общо казано, Овенът е знак, който се любува на своята характерност и безочлив дух. Те нямат проблем да изискат амнистия вместо позволение и  всички можем да почувстваме нови равнища на убеденост и водачество, въодушевени от този северен възел в Овен.

В същото време южният възел във Везни дава ядовит обзор на всички непродуктивни привички във взаимоотношенията, като глезене на хората, прекъсване или обвързване посредством контузия.

Така че името на играта през идващите 18 месеца е да реализираме този баланс сред самостоятелност и приятелство. Този ​​важен цикъл не се е случвал от съвсем две десетилетия, помагайки на всички ни да отключим финото изкуство на дипломатическите договаряния.

Това астрологично събитие се случва единствено един път на всеки 18 месеца

Може всички да видим изместването на тези възли, когато динамичността на взаимоотношенията и стремежът към самостоятелност заемат централно място.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР